Teknopark Girişimcisine TÜBİTAK tan Destek Geldi Teknopark Girişimcisine TÜBİTAK tan Destek Geldi

NİĞDE - Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi 2024-2025 Eğitim Öğretim yılında açılacak olan bölümlere ilk kez öğrenci alacak. 

Türkiye de son olarak kurulan Üniversiteler arasında gelişmişlik açısından önemli mesafeler kat eden Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi büyümeye ve öğrenci sayısını artırmaya devam ediyor. Üniversitede her yıl yeni bölümler açılıyor. 2024-2025  Eğitim Öğretim yılında yeni açılan bölümlerin programlarına ilk kez öğrenci alınacak. İletişim Fakültesi Yeni Medya ve İletişim Bölümü’ne 25 öğrenci, İktisadi ve İdari Bilimleri Fakültesi Bilişim Sistemleri ve Teknolojileri Bölümüne 30 öğrenci, Niğde Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Mahkeme Büro Hizmetleri Programı’na 30 öğrenci, Niğde Zübeyde Hanım Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu İş ve Uğraşı Terapisi Programı'na 30 öğrenci, Bor Meslek Yüksekokulu Alternatif Enerji Kaynakları Teknolojisi Programına ise 40 öğrencinin ilk alınacağı açıklandı. Üniversiteden yapılan açıklamada; ayrıca Bor Halil Zöhre Ataman Meslek Yüksekokulu Giyim Üretim Teknolojisi Programınada 20 kontenjan ile yeniden öğrenci alınacağı belirtildi. 

Son yıllarda Türkiye'de Ünivesiteler arasında bir çok konuda ön plana çıkmaya ve başarılı bir grafik çizmeye devam eden Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi, gerçekleştirdiği yeni projelerle de dünya üniversiteleri arasında yer almaya başladı. 

Editör: Hayrettin YENEL