NİĞDE- Niğde’nin merkeze bağlı Eskigümüş kasabası yakınlarında bulunan beldeye ait barajda serinlemek için giren Mehmet Elmas(40) adlı bir kişi serinlemek için girdiği suda kayboldu.

Arkadaşlarının ihbarı üzerine olayın hemen ardından olay yerine sağlık AFAD, polis, jandarma, polis dalgıç, jandarma SAK ekipleri sevk edildi. Eskigümüş Barajı olarak bilinen gölette 3 arkadaş bir süre eğlendikten sonra Mehmet Elmas adlı kişi suya girdi ve yüzmeye başladı ve bir anda suda kayboldu. Arkadaşları O’nun girdiği suda bir anda kaybolduğunu yetkililere haber verdi. Niğde Oto Sanayisinde Oto Lastikçi esnaflığı yaptığı belirtilen Mehmet Elmas (40) adlı kişi için Mersinden Polis dalgıç ekibi ve Ankara'dan da Jandarma Su Altı Arama Kurtarma Timi (SAK) talep edildi.

Niğde de Kazada Yaralanan Polislere Ziyaret Niğde de Kazada Yaralanan Polislere Ziyaret

SU ALTI EKİPLERİ ARAMA BAŞLATTI

Arkadaşlarının gözü önünde baraj sularında bir anda kaybolan Mehmet Elmas için ilk arama işlemini Mersin 'den gelen Polis Dalgıç ekibi gerçekleştirdi. Yaklaşık 45 dakika Polis Dalgıç ekipleri tarafından gerçekleştirilen aramalara rağmen Mehmet Elmas bulunamadı ve aramaya ara verildi. .

Polis ekiplerinin aramaya ara vermesinin ardından Ankara'dan gelen Jandarma Su Altı Arama Kurtarma Timi (SAK) arama başlattı. Arama alanı genişletilerek tekrarlanan dalışlarla yapılan tüm aramalara rağmen belirlenen süre içerisinde Mehmet Elmas bulunamadı.

Gündüz akşam saatlerinde Polis Dalgıç ekipleri ve Jandarma Su Altı Arama Kurtarma Timi (SAK) ın devam ettiği aramalara ara verildi. Mehmet Elmas adlı Niğdeli esnaf için gün ağardığında yeni arama çalışması başlatılacağı belirtildi.

Editör: Haber Merkezi