Niğde de Hayatını Kaybeden Kadının Kimliği Kesinleşti Niğde de Hayatını Kaybeden Kadının Kimliği Kesinleşti

Hayrettin YENEL

NİĞDE - İlhanlı Mahallesinde cansız bedeni bulunan ve cinayete kurban gittiği belirlenen 22 yaşındaki Mahmut Fırat Tabar'ın dövülerek öldürüldüğü ortaya çıktı.

9 Haziran'da İlhanlı Mahallesi Çimento Fabrikası civarındaki köprünün kenarında meydana gelen cinayet olayının ardından Niğde İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet Masası ekipleri yoğun bir çalışma gerçekleştirdi. İlk anda kimliği belirsiz ceset olarak kamuoyuna yansıyan olayın bir cinayet olduğu tespit belirlendi. Yapılan otopsi incelemesi ve araştırmalar sonunda dövülerek öldürüldüğü belirtilen Mahmut Fırat Tabar'ın cinayeti ile ilgili şüphelilerin yakalanması için 120 saatlik kamera görüntüsü incelendi.

Niğde İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından başlatılan geniş çaplı operasyonlarda toplam 14 kişi düzenlenen operasyonlarla tek tek yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltına alınanların Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Niğde Adliyesinde Hakim karşısına çıkarıldılar. Adliye sevk edilen 14 şüpheliden 6’sı tutuklanırken, 2 şüpheli hakkında yurtdışı yasağı ve adli kontrol kararı ile mahkemeden serbest bırakıldı. 6 şüpheli ise Cumhuriyet Savcılığı ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Editör: Haber Merkezi