Gündem

Niğde Barosu Hizmet Binası ve Sosyal Tesisinin Temeli Atıldı

Niğde Barosu Hizmet Binası ve Sosyal Tesisinin Temeli Atıldı

Niğde Barosu Hizmet Binası ve Sosyal Tesisinin Temeli Atıldı

Hayrettin YENEL

NİĞDE – Niğde Barosu Hizmet Binası ve Sosyal Tesisinin temeli atıldı.

Niğde’de Merkez Fertek Mahallesi’nde bulunan ve Niğde Barosu’na ait olan arazi üzerinde yapılması planlanan Niğde Barosu Hizmet Binası ve Sosyal Tesisi’ sinin temeli bugün atıldı.

Fertek Mahallesi’nde bulunan Niğde Barosuna ait arazi üzerinde yapılacak olan, Hizmet Binası ve Sosyal tesis için temel atma programı düzenlendi. Temel atma törenine Niğde Valisi Cahit Çelik, Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. Ramiz Erinç Sağkan, Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Niğde Cumhuriyet Başsavcısı Ufuk Mustafa Süren, Niğde Adalet Komisyon Başkanı Bayram Ünlü, Türkiye Genelinden gelen Barolar Birliği Başkanları, Türkiye Barolar Birliği üyeleri ve davetliler katıldı.

Yapılan konuşmaların ardından dua ve kurban kesimi gerçekleşti. Temel atma töreninde protokol konuşmalarının ardından dua ve kurban kesimi gerçekleştirildi. Daha sonra protokol üyeleri birlikte beton mikserinin kumandasına basarak tesisin temel atımını gerçekleştirdiler.

Niğde Barosu Hizmet Binası ve Sosyal Tesisi hizmet binası yanında konaklama, elektrikli araçlar için şarj istasyonları, restoran bölümlerini içerecek.