NİĞDE – Niğde Gazeteciler Birliği Yönetim Kurulu ve Üyeleri ilimize yeni atanan İl Emniyet Müdürü Yılmaz Delen’i ziyaret etti.

Niğde’nin yeni İl Emniyet Müdürü Yılmaz Delen’i makamında ziyaret eden Niğde Gazeteciler Birliği Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Müdürü Delen ile tanışarak ilde yaşanan genel asayiş konuları ile ilgili görüş alışverişinde bulundular.

Niğde’ye atanması ile ilgili olarak konuşan İl Emniyet Müdürü Yılmaz Delen, Niğde’de 2009 – 2012 yıllarında görev yaptığını fakat o günlerden bu günlere Niğde yi daha da gelişmiş bulduğunu dile getirdi. Gazetecilerle görev yaptığı illerde de iyi bir diyalog içerisinde olduklarını belirten Delen, Niğde de gözle görülen ve görülmeyen konularda vatandaşların daha da rahat etmeleri konusunda gerekli her türlü tedbir ve görevlendirmelerin yapıldığını ve bizzat kendisinin de bu konuların sağlıklı bir şekilde gerçekleştirilmesi için konuları denetlediğini söyledi.

Ziyaret ile ilgili olarak konuşan Niğde Gazeteciler Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Hayrettin Yenel’de, Niğde’yi geçmişte de olsa tanıyan bir İl Emniyet Müdürünün atanmasından duydukları memnuniyeti ifade ederek;

“ Gazeteciler olarak okurlarımıza en doğru haberi en kısa sürede ulaştırmanın gayreti içerisindeyiz. Niğde’de görev yapan tüm gazeteci arkadaşlarımız bu konulara hassasiyet göstermektedir. Okurlara doğru ve hızlı haberin ulaşması için hassas konuların da bazen teyit edilmesi gerekiyor. İl Emniyet Müdürlüğünün bu konudaki katkılarına teşekkür ediyoruz. “ dedi.

30 Ağustos Zafer Bayramı Niğde de Törenlerle Kutlandı 30 Ağustos Zafer Bayramı Niğde de Törenlerle Kutlandı

Ziyaret günün anısına çektirilen fotoğrafla sona erdi.

Kaynak: Niğde Haber Ajansı