BAL'da Zengen'in Rakibi Kilis Bld.Spor  ZTK 3.Turda İstanbul Sporla Eşleşti BAL'da Zengen'in Rakibi Kilis Bld.Spor ZTK 3.Turda İstanbul Sporla Eşleşti

BAL Ligi 4 ncü grup ekiplerinden Kilis Belediyespor'da hareketli günler yaşanıyor.Geçtiğimiz Cumartesi günü aynı gruptan Bahçe Spor'la karşılaşıp müsabakayı 3- 0 kazanan ekip yarın  08.10.2024  Salı günü saat 13.00'te Ziraat Türkiye Kupası 2.Tur karşılaşması için Nesine 3. Lig 2 nci grup ekiplerinden Balıkesirspor'la karşılaşacak.

Kulüp resmi sayfasından yapılan açıklamada öncelikli hedefin Ziraat Türkiye kupasında tur atlamak olduğu belirtilerek 2024-2025 sezonunuda şampiyonluk için " O sene bu sene " olarak önemini vurguladılar.

Gol yollarında etkili olmak adına son olarak yaptıkları transferde  Başarılı forvet oyuncusu,Taner ÇAPAKCUR,ile her konuda anlaşmaya vardı transferin her iki tarafada hayırlı olmasını temenni ediyoruz...denilerek Taner Çapakcur'u renklerine bağladılar. Öte yandan şehirde esnaflar başta olmak üzere takıma her türlü destek verilirken bu konuda  Diriliş 7 Aralık Taraftar grubu da olağanüstü gayret sarfediyor.

Editör: Haber Merkezi